Avatud uste päev Pikavere Mõisakoolis

Laupäeval, 8. aprillil ootab kõiki Pikavere Mõisakooli sõpru ja sõbraks soovijaid ees üks vahva päev. Juba kell 12 algab tutvustav koolitund kõigile õpilastele, kes sügisel Pikavere koolis kooliaastat alustada soovivad. Seejärel, kell 12.45 saavad huvilised kätt proovida Robootikaringis. Peale ajutrenni Robootikas saab ka oma keha jaoks midagi ära teha kell 13.30 algavas Kergejõustikuringi tunnis. Kell 14.00 algab Loodusraja külastusmäng, kus näeb ära lähiümbruse olulisemad punktid. Päeva jooksul kohtute kindlasti 1. klassi aabitategelastega. Ikka selleks, et sügisel oleks julgem koos koolitööle hakata. Kõige lõpuks taaslinastub Raasiku valla juubeliks valminud film “Raasiku vald 25” (filmi pikkus ~1h).

Kogu päeva jooksul on avatud kohvik.
Samal päeval kell 11.00-15.00 on avatud ka mõisakeldri “Leiukas”.

Õhtul kell 20.00 tantsitab Retrodiskol külalisi DJ Rauno Märks (pilet kohapeal 8€). Uksed ja diskokohvik avatakse kell 19.00.

Kohtumiseni laupäeval Pikaveres.

This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.

Comments are closed.