Menüü

MENÜÜ 21.05.-01.06.2018

ESMASPÄEV 21.05.

 H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.

L: Riis, kanakaste, kapsa-porgandisalat.

O: Kukesupp, banaan.

TEISIPÄEV 22.05.

 H: Kaerahelbe-piimasupp, vorstisai.

L: Kartul, kalapulk, külm kaste, värske kurk.

O: Õunakook maisimannast, tee.

KOLMAPÄEV 23.05.

 H: Rukkihelbepuder, moos, või.

L: Kartuli-makaronisupp. Puuviljasalat vahukoorega.

O: Kartuli-hakklihapüree, tomat.

NELJAPÄEV 24.05.

 H: Riisihelbepuder, moos, või.

L: Kartul, hautatud sealiha köögiviljadega.

O: Makaron singiga, ketšup.

REEDE 25.05.

 H: Nisuhelbepuder, moss, või.

L: Hernesupp. Kohupiim moosiga.

O: Muffinid, juustuleivad, puuvili.

 ESMASPÄEV 28.05.

 H: Lotte helbed jogurtiga.

L: Hakklihasupp. Mannavaht piimaga.

O: Ahjukartul, viiner, ketšup, redis.

TEISIPÄEV 29.05.

 H: Riisi-piimasupp, juustuleib.

L: Pasta, koorene kana-köögiviljakaste, värske kurk.

O: Grillvorst, hiinakapsa-köögiviljasalat.

KOLMAPÄEV 30.05.

 H: Odrahelbepuder, moos, või.

L: Kalafrikadellisupp. Rabarberikook purukattega.

O: Omlett köögiviljadega, võisai, puuvili.

NELJAPÄEV 31.05.

 H: 5-viljahelbepuder, moos, või.

L: Kartul, ahjukana, külm kaste, lillkapsas.

O: Aedviljasupp sulajuustuga.

REEDE 01.06.

 H: Rukkihelbepuder, moos, või.

L: Kartul, makra-kodusjuustukaste.

O: Riisipuder kisselliga, pasteedileib, puuvili.

 

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.

 Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.

Comments are closed.